Ви увійшли як  Гість | Група "Гості"  Вітаю Вас  Гість | RSS

               | Реєстрація | Вихід | Вхід |                              П`ятниця, 29.03.2024, 05:09

Форма входу

Пошук

Меню сайту

Калькулятор

Випадкове фото

Життя сайту у днях

Головна » 2011 » Лютий » 22 » Свято козацької республіки
21:32
Свято козацької республіки


 

19 лютого 2011 року у Великосорочинській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті відзначили 18-ту річницю створення шкільної організації органу учнівського самоврядування «Козацька держава». Великосорочинська дитяча організація «Козацька держава» має свій зареєстрований Статут та свою структуру управління. Педагогічний колектив школи на чолі з директором, заслуженим працівником освіти України Фесенком І.О. всі свої зусилля спрямовує на виховання учнів у кращих лицарсько-козацьких традиціях, використовуючи в своїй роботі надбання козацької етнопедагогіки. За багато років вчителі школи досягли помітних успіхів у навчально-виховному процесі, про що в тому числі свідчать численні відзнаки на всеукраїнському та обласному рівнях. У своїй роботі педагогічний колектив школи-інтернату створив цілу модель виховання «Школа-інтернат – родина», звертаючи особливу увагу на індивідуалізацію виховної роботи та важливість сімейно-родинного виховання. Адже девіз школи «Ми всі – це єдина сім’я». В школі створено 8 різновікових загонів, у яких діти  об’єднані за принципами сімейної належності, психологічної сумісності, взаємної прихильності та добровільності.   

Вже традиційною стала участь у шкільних заходах козаків Міжнародної громадської організації «Українське Козацтво». Ось і цього разу для відзначення 18-ї річниці козацької держави були запрошені козаки Районового козацького товариства «Миргородський Полк Українського Козацтва», радник гетьмана Українського Козацтва по розвитку та відродженню козацтва на Полтавщині Діденко О.Г., козаки Районового козацького товариства «Великобагачанський курінь Миргородського Полку Українського Козацтва».

Гостей і вчителів школи-інтернату порадував прекрасним концертом учнівський колектив.

Досвід Великосорочинської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату у вихованні підростаючого покоління повинен стати надбанням тих, хто цікавиться відродженням і розвитком національно-патріотичних традицій та лицарського виховання в Україні.   

 

М.Г.Коваленко,

отаман Районового козацького товариства

«Миргородський Полк Українського Козацтва»

Переглядів: 1333 | Додав: Lavrik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
 
Всього відповідей: 41


Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright //mirkozactvo.ucoz.ua/ © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz