Ви увійшли як  Гість | Група "Гості"  Вітаю Вас  Гість | RSS

               | Реєстрація | Вихід | Вхід |                              Вівторок, 19.03.2024, 05:29

Форма входу

Пошук

Меню сайту

Калькулятор

Випадкове фото

Життя сайту у днях

Головна » 2013 » Листопад » 18 » звітно-виборна районова Рада РКТ «Миргородський Полк Українського Козацтва».
23:22
звітно-виборна районова Рада РКТ «Миргородський Полк Українського Козацтва».

09 листопада 2013 р. відбулась чергова звітно-виборна районова Рада РКТ «Миргородський Полк Українського Козацтва».

До порядку денного зібрання було внесено питання про звіт отамана Полку та полкової старшини за звітний період; про обрання отамана Полку та полкової старшини на наступний період та про затвердження плану роботи організації на наступний рік.

На районову Раду прибули делегати від первинних козацьких товариств «Великосорочинська сотня», «Ромоданівська сотня», «Хомутецька сотня», «Трудолюбівська сотня», «Миргородська сотня», «Яреськівська сотня». Делегацію обласного козацького товариства «Полтавський Кіш імені Миколи Міхновського» очолював генерал-хорунжий УК Василь Букатюк (до речі, в складі полтавської делегації були також представники ПКТ «Хорольська сотня» та Ради козацьких організацій Полтавщини).     

Отаман РКТ «Миргородський Полк Українського Козацтва» М.Коваленко у своєму звіті розкрив основні напрямки, за якими організація працювала у звітному періоді, відзначив позитивні моменти у процесі розбудови та структурування організації. Відповідний звіт було зроблено і про роботу полкової старшини РКТ. Звіт було взято до уваги, після чого козаки перейшли до другого і основного питання – обрання отамана та полкової старшини на наступний період.

Після пропозицій та обговорення було ухвалено рішення про підтвердження повноважень отамана Полку М.Коваленка та полкової старшини на наступний період.

Делегати Ради також обговорили та затвердили план роботи РКТ на наступний рік, таким чином визначивши основні моменти в роботі організації, зокрема, було наголошено на участі в заходах по відзначенню 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка.

На Раді також виступив отаман Полтавського полку, генерал-хорунжий УК В.М.Букатюк, який торкнувся питань про розбудову козацьких організацій, про однострої Українського козацтва та загалом про ситуацію в козацькому русі України.

На завершення зібрання отаман Полку М.Коваленко вручив групі козаків Універсали про присвоєння чергових звань та службові посвідчення козака.

 




Прес-служба РКТ «Миргородський Полк Українського Козацтва»     
Переглядів: 3123 | Додав: Lavrik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
 
Всього відповідей: 41


Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright //mirkozactvo.ucoz.ua/ © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz